Hundested skole SFO og SFO-klub

Åben kl.6-8 og kl.14-17. Åbent i ferieperioder kl.6-17 (se skolens ferieplan)

Telefonnumre i åbningstid:

SFO: 22 91 73 15

SFO-klub: 40 31 02 21

Vi henviser til, at der ringes i åbningstiden og ved absolut nødvendighed.

Legeaftaler, bustider, gåhjemaftaler m.m. skal skrives i Tabulex.

Faglig leder SFO: Camilla Hansen telefonnummer: 30 31 23 58.

SFO er for børn, som går i 0.-3.klasse. SFO har beliggenhed i indskolingen, hvor de har egne lokaler. Pr. 1. august 2018, er der indmeldt ca. 200 børn

SFO-klub er for børn, som går i 4.-6.klasse. SFO-klub har egne lokaler i mellemgangen inden indskolingen. De har egne lokaler, men også mulighed for at bruge skolens faglokaler f.eks. billedkunst og madkunstsskab. Pr. 1.august 2018, er der indmeldt mellem 50-60 børn.

Vi holder meget af ture ud af huset og bruge vores fantastiske legeplads, derfor er praktisk udetøj og sko en nødvendighed. HUSK også skiftetøj i garderoben, til de dage, hvor en vandpytterne frister, eller sneen trænger igennem flyverdragten.

Navn og klasse skrevet i tøj og ting er en fordel. Tjek gerne vore glemmekassse i SFO, den bugner af glemte sager.

Takstbrev for 2018 her.

Indmeldelse og udmeldelse af Pædagogisk tilbud sker via den digitale pladsanvisning på Halsnæs Kommunes hjemmeside